Den personen är DU!

Ge dig själv mer kärlek!

Ställ dig framför spegeln och säg “Jag älskar dig!” till ditt inre barn. Upprepa det flera gånger om dagen.

Har du haft lite kontakt med ditt inre under lång tid tar det tid att återupprätta förtroendet och förbättra kontakten mellan ditt omedvetna och ditt medvetna jag.

I början kommer ditt inre barn inte att tro dig. Det kommer att låta fånigt och fel i dess öron. Kanske kommer ditt inre barn att protestera och säga att det inte är värt att älska, att du ljuger och bli arg på dig. Fortsätt bara och bekräfta ditt inre barn. Säg att du förstår att det är argt men att du finns där nu. Övertyga det om att du kommer göra ditt bästa för att stå kvar och finnas där för det i fortsättningen och stå upp för det när det blir ansatt från omgivningen.

Du kommer säkert också i kontakt med det inre barnets stora sorg över att det tappat kontakten med dig. Trösta det. Finns där. Ge det omtanke och omsorg. Lyssna på vad det har att berätta för dig hur jobbigt det än är att höra på.

Och fortsätt att säga “Jag älskar dig!” till ditt inre barn. Efter en tid kommer ditt inre barn inte bara att tro på att det är sant, utan också KÄNNA att det är älskat.

Vid det laget kommer ditt medvetna jag också att må mycket bra. :)

Ha det gott!

Tillbaka

>